fbpx

Het jaar 2020 hebben we achter ons gelaten met alle ups en downs. We zijn behoorlijk op de proef gesteld zowel geestelijk als lichamelijk. Ook zagen we dat wij erg flexibel konden zijn als het nodig was. Er waren veel nieuwe
ideeën in allerlei vormen die werden ontwikkeld om voor iedereen wat te bieden in de winkels, restaurants, online
en op anderhalvemeter afstand. Op deze manier draaide de economie langzaam door.

Voor mij was 2020 een jaar met een pas op de plaats voor mijzelf. Soms doe je van alles teveel en is ook voor mij beter een stap terug doen, dat is niet erg fijn maar om weer meer te kunnen focussen is het beter. Hierdoor creeër je nieuwe inzichten en ideeën. Het is niet voor niets dat ik getriggerd werd om dicht bij mijzelf te blijven. Mijn emoties namen soms de overhand en het is dan fijn om de realiteit onder ogen te zien om er vervolgens sterker uit te komen. Aan het einde van dit rommelige jaar kan ik wel zeggen dat deze pas op de plaats nodig had om na te denken wat ik zelf belangrijk vind, welke dromen ik uit wil laten komen. Nieuw jaar, nieuwe inzichten en nieuwe kansen. Wees gewoon lekker jezelf en doe wat voor jouw goed voelt.

Nieuwjaar……2021

Daar staan we dan begin januari met al onze goede voornemens om een nieuwe start te maken in 2021! Welke nieuwe voornemens heb jij?

Mijn goede voornemens..

Mijn goede voornemens zijn om jouw te helpen om jezelf beter te begrijpen en op tijd de pauze knop even in te drukken. Met heldere tips sturing te geven aan jouw doelen en op een no-nonsense manier jou mee te nemen in jouw dagelijks leven hoe je nu leeft en vast te stellen hoe jij op het maximale uit jezelf kan halen.

Zo ben ik vorig jaar een meditatie & healing gestart en die is erg goed ontvangen door iedereen. Ik merk dat meditatie in deze combinatie veel rust en ook verhelderende inzichten geeft die toepasbaar zijn in je dagelijkse leven.

De mooiste reis van het leven is de reis binnen in jezelf…

De Natuur reading is ook nieuw dit jaar een heerlijke wandeling in de montferlandse bossen om in te tunen met je vragen waar je hulp bij nodig hebt. Graag neem ik jouw mee op je (bos) pad zodat je meer energie en balans  ervaart.

Wandelen is het beste medicijn….

Graag wil ik al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen in mij en mijn diensten. Door jullie vertrouwen in mij kan mijn praktijk blijven groeien. Het verrast mij elke keer weer de veranderingen na een aantal weken maar ook alle bijzondere gesprekken die ik heb met iedereen en hoe verhelderend dit op dat moment is.

Hierdoor is mijn werk echt een passie waar ik elke keer weer kracht uithaal.

Dank jullie voor het vertrouwen en wens iedereen veel geluk, liefde, vrede en gezondheid voor elke dag in 2021!

 

P.s,

Heb je na het lezen van dit blog vragen? Laat het me weten, ik help je graag.

 

liefs, Miranda

Hits: 31

Meer weten? Stuur mij een bericht