fbpx

Herken jij dat in je dagelijks leven situaties tegenkom waarin het niet altijd prettig voelt, het gevoel hebben
dat het jouw schuld is. Een emotionele onzekerheid die anderen niet kunnen zien, je glimlach verbergt veel.

Waarom kan je niet jezelf zijn, is er onverwerkt verdriet of ben je perfectionist. Het houd je tegen in je dagelijks leven, langzaam raakt je energie op. Elke dag weer in die zelfde structuur, elke minuut weer die glimlach op je gezicht. In alles laat je zien dat er niets aan de hand is en jij dit allemaal aan kunt. Een ridder die zijn harnas moeilijk uit kan trekken, het perfecte plaatje,

Wat heb je nodig om meer jezelf te kunnen zijn zonder ballast, het is erg vermoeiend om het perfecte na te streven, iets minder is ook goed en geeft meer ruimte en rust. Probeer een dag in de week iets leuks voor jezelf in te plannen, wandelen, boek lezen, massage of meditatie, even een momentje alleen zijn in ontspanning. Doe dit een aantal weken en voel wat het met je doet, heb je behoeft aan meer rust neem dan meer tijd om nog meer rust te ervaren. Gun jezelf deze kleine momentjes, plan het in je agenda zodat er niets anders tussenkomt.

Dit is allemaal een leer proces, leren omgaan met je emoties en angst, liefde is sterker dan angst. Luister naar de stem van je hart, elke dag leven vanuit liefde. Nooit meer leven van uit angst en onderdrukking, samen leven vanuit harmonie en verdraagzaamheid. Dankbaar kunnen zijn voor alles wat er op je pad komt, leer van je fouten en zie het als les om te kunnen veranderen en weer jezelf te kunnen zijn, weer bewuster in het leven te staan en steeds meer leven vanuit zelfvertrouwen en niet vanuit angst zoals velen.

Neem alle tijd voor jezelf om na te denken over dit blog, voel en ervaar wat het met je doet.

Liefs, Miranda

Hits: 107

Meer weten? Stuur mij een bericht