fbpx

De vakantie periode zit er weer op en hopelijk hebben jullie er ook van genoten. Heerlijk doen waar je zin in hebt. Lekker genieten van je familie, vrienden of gewoon genieten van de rust.

In deze vakantie heb ik heerlijk kunnen ontspannen en gewoon even de boel de boel kunnen laten. Soms heeft een mens dit nodig om de batterij weer op te laden. Wandelen en fietsen zijn fijne bezigheden om niet te snel aan alles voorbij te gaan. Deze kleine details kunnen belangrijk zijn voor je bewustwording. Gewoon even uit je dagelijkse drukte en de cirkel doorbreken. Leuke dingen zien en ontdekken. Je hoofd leegmaken om ruimte te maken voor nieuwe ideeën. En voor je het weet is de vakantie weer voorbij.

De komende weken rustig opstarten met dit zomerse weer.
Mijn nieuwe ideeën uitwerken. Ook meer aandacht geven aan met aan de ( nieuwe) puur sensitsief coaching. Voor mijzelf starten met anderen activiteiten. Oriënteren of het bij mij past. Kom er op terug.

Kijk ook eens op mijn website om je te oriënteren. Mischien kan ik iets voor jou betekenen.

Heb je vragen na het lezen van deze blog. Ben erg nieuwsgierig naar jou (vakantie) ervaringen!

Stuur een bericht. Ik hoor graag van je!

Lfs Miranda ❤️

Meer weten? Stuur mij een bericht