fbpx

 

Herken jij dat het om je heen erg druk kan zijn. Dit niet fijn is en kan storend zijn. Je concentratie is minder en je hoofd is vol. Je gedachten nemen een loopje met je. Jezelf uitspreken is moeilijk omdat de emotie de overhand neemt. Pas wanneer je daarmee aan de slag gaat kan het verwerkt worden. Schrijven geeft jouw de rust en ruimte  terug op een simpele manier.

Met Puur Sensitief Jezelf 9 dagen gratis schrijf challenge  Ontdek je nieuwe inzichten.

 

Ik help je om je focus te verleggen met deze gratis schrijf challenge.

 Een kennismaking om op een andere manier te ontladen.

Elke dag even tijd voor jezelf om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

 

“Schrijven is een manier om te praten zonder te worden onderbroken”

 

Dit is een ervaring,

Ik merk dat ik bewuster en krachtiger ben geworden, meer nadenk over wat voor mij goed is en wat voor mij goed voelt. Ik heb een reminder gezet voor elke dag om te blijven schrijven. Al vind ik het wel lastig dat ik geen gerichte vraag heb waar ik over kan schrijven. Maar waarschijnlijk loopt het wel los. Bedankt dat je deze challange hebt aangeboden en ik kijk ernaar uit om ermee verder te gaan. Het geeft zeker een stukje me-time, die ik,
maar eigenlijk iedereen, zo hard nodig heeft. Dank je wel.

 

Hits: 164

Meer weten? Stuur mij een bericht