fbpx

Ik lees veel blogs van anderen om mijzelf te inspireren, daardoor blijf je in beweging. deze beweging is zakelijk maar ook prive nodig om in balans te blijven, kritisch blijven in wat je doet. Je kan niet eeuwig in de zelfde structuur blijven zitten, het word eentonig en saai. Alles gaat dan op de automatische piloot, het vlakt je gevoel af. Een uitdaging op zijn tijd is fijn en vernieuwend!

Vernieuwing is nodig om jezelf af en toe te resetten en weer gemotiveerd te zijn in je werk en plezier te maken met familie en vrienden. Door positief in het leven te staan en elke morgen met een glimlach te beginnen aan een nieuwe avontuur. elke dag is een nieuw begin om je dromen waar te maken.

Door kritisch te blijven over mijzelf en geinterreseerd te zijn in wat mensen doen blijf ik in beweging, elk mens is uniek. Door mijn opleidingen en workshops heb ik geleerd dit om te buigen naar een werkmethode waarmee ik mensen op het moment dat zij daar zelf voor openstaan, mee kan helpen.

In deze tijd, is het nodig om af en toe tot bezinning te komen en belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, jezelf zogezegd ook beter te leren begrijpen. Ieder mens is anders, ieder mens heeft zijn eigen levensritme. Je moet in dit ritme leven om gezond te blijven.

Heb ik je kunnen inspireren om uit je comfortzone te komen en je verlangens een doel te geven.
Ik help je graag als het even niet lukt. In je hoofd maak je de mooiste plannen. Nu is het tijd om ze uit te werken Of heb je een liefdevol duwtje de goede richting in nodig! Doe het graag voor je.

Deze blogs schrijf ik om jouw als lezer te inspireren en te motiveren, daar word ik blij van!

Liefs, Miranda

Hits: 80

Meer weten? Stuur mij een bericht