fbpx

Het is het herkenbaar voor je, dat je heel lang dezelfde koers vaart en het werpt ook z’n vruchten af. Het plan wat je     hebt gecreëerd is een succes met het gewenste resultaat. Elke dag zit er een glimlach op je gezicht, omdat je werk je passie is.

De laatste vijf jaar ben ik intensiever aan het werk gegaan binnen mijn bedrijf. Elke keer veranderde er wel iets of gaf er een nieuwe draai aan. Ik groeide mee met mijn klanten. Door zo nu en dan aan een cursus of workshop deel te nemen groeide mijn visie mee met mijn bedrijf. Soms confronterend maar achteraf verhelderend. Ook als je een eigen bedrijf hebt is het belangrijk om bijscholingen en als het nodig is een coach gesprek te hebben in waar het niet zo soepel loopt, zowel zakelijk als persoonlijk. Iedereen veranderd elke paar jaar en heeft dan een nieuwe inzichten en ideeën nodig zodat er weer nieuwe deuren open gaan.

Weet je; er bestaat geen verkeerde keuze

In jouw dagelijkse leven gebeuren ook dingen waar je niet altijd grip op hebt en die je uit het ritme halen. Bij jezelf, je gezin of op je werk is het nodig om heel flexibel te zijn ook al loopt alles op rolletjes. Een keer in de paar jaar komt daar ook een verandering in en kan  je er niet altijd de vinger op leggen. Je vraagt jezelf af of het aan jezelf ligt of je werk? Het is niet altijd te herkennen omdat dit je blinde vlek is. Je loopt tijdelijk tegen een dichte deur aan maar als je die opend en er doorheen durft te gaan komen er mooie nieuwe veranderingen naar je toe. Deze veranderingen zijn nodig om je verder te ontwikkelen op je levenspad.

Is het herkenbaar voor je en sta jij open voor verandering?

Kan mij ook voorstellen dat dit je beangstigd en jij jezelf denkt, mooi verhaal en herkenbaar maar op een of andere manier loop ik vast daarin. Mijn hoofd maakt overuren en ben het overzicht daarin kwijt. Dan zeg ik als coach tegen je dat je een langere periode teveel hooi op de vork hebt genomen en daardoor het lichaam en je geest rust nodig hebben om alle informatie te verwerken. Je kan niet de ontspanning bereiken die je nodig hebt en raakt gewend aan je moeheid waarmee je elke dag te maken hebt. Door mijn betrokkenheid als coach bij jouw als mens hoor ik graag je verhaal aan om daarin een advies te kunnen geven.

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Een lang verhaal maar een simpele uitleg die je kunnen doen nadenken over jezelf. Voel jij de behoefte om te delen waar de schoen hem wringt? Aarzel niet maar mail mij of wil je een afspraak maken zodat wij dit samen vrijblijvend kunnen overleggen wat de mogelijkheden voor je zijn en wat passend is in je dagelijkse leven.

Fijne dag!
Liefs, Miranda

Mijn mailadres is: miranda@mirandabruns.nl

Hits: 25

Meer weten? Stuur mij een bericht