fbpx

 

De natuur ontwaakt en wij ook. Het voelt of er een energieke boost over ons heen komt. Weer naar buiten en genieten van de natuur. Tijd om alle geuren en kleuren in ons op te nemen. Jezelf het gunnen om te ontspannen en je lichaam echt de ruimte te geven om geestelijk weer op te laden.

Soms sta je er niet stil hoe kwetsbaar je als mens bent, als alles goed gaat is er niets aan de hand. Door emotionele gebeurtenissen of ziekte kun je veel last hebben van je lichaam als je deze belast. Moeheid speelt vaak een grote rol hierin. Herken de signalen en vraag om hulp. Soms heb je net dat duwtje in je rug nodig.

Alles kan nog zo super verlopen en je neemt geen tijd voor jezelf, dan komt in een andere vorm naar buiten. Soms is het nodig om even weer aandacht te geven aan jezelf. Iedereen loopt hier af en toe tegenaan, ga er niet aan voorbij maar luister ernaar. Deze signalen zijn er niet zomaar, ze helpen om keuzes te maken die beter bij je passen. Geloof in jezelf en alles wat je doet. Onthoud dat er in jou iets schuilt wat sterker is dan elk obstakel.

Elk mens loopt zijn eigen pad  met de hobbels die nodig zijn. Je komt er altijd sterker uit,

Door tijd vrij te maken in je agenda voor jezelf kan je er bewuster mee omgaan en is er meer balans in je dagelijks leven. Ook jij hebt hier behoefte aan, waar wacht je op? Door te doen ervaar je de verschillen. Leer van alles in je leven om steeds een betere versie van jezelf te zijn.

Speciaal voor iedereen heb ik mijn wandelschoenen klaar staan om je mee te nemen op jouw pad zodat je meer energie en balans te ervaren. Meer weten? Ga dan naar persoonlijke reading en maak een afspraak.

Hits: 69

Meer weten? Stuur mij een bericht