fbpx

Vandaag begint de lente en we zien de natuur langzaam ontwaken.
Alle bomen en planten bereiden zich voor om te gaan bloeien.
De natuur heeft duidelijk haar doel ondanks alle onrust om ons heen.

Bij veel van jullie is er stress en angst om ziek te worden als we naar de supermarkt gaan of naar ons werk. Iedereen slaat aan het hamsteren om maar genoeg in huis te hebben. Zou het zover komen dat we maar beperkt naar buiten kunnen? Hopelijk valt het mee allemaal. Iedereen doet zijn/haar best om hier beter uit te komen. We wachten af meer kunnen wij niet doen nu.

Op dit moment worden wij als mens behoorlijk op de proef gesteld. Onze emoties nemen af en toe de over hand. Deze situatie is ook uitzonderlijk voor iedereen. Kinderen zijn thuis, bedrijven zijn gesloten, veel maatregelen zijn er van kracht. Iets wat je normale patroon van leven door breekt. Je dagelijkse ritme is ineens veranderd. Erg verwarrend allemaal. het is even wennen maar je bent als mens flexibel genoeg in deze situatie. Iedereen kan vernieuwen.

Op dit moment is het ook lastig om te communiceren vanuit je gevoel. Door alle berichten kan je veel onrust ervaren. Onrust die je niet kan plaatsen. Het lijkt wel een achtbaan bij jezelf. Neem een adem pauze om bij te komen. Door rust te pakken herstel je sneller. Voel wat er nodig is voor jezelf. Neem je tijd.

Geniet van de natuur en de kleine dingen om je heen.
Omarm jezelf met liefde samen met je gezin/partner.

Liefs, Miranda

Hits: 94

Meer weten? Stuur mij een bericht