fbpx

Soms sta je er niet stil hoe kwetsbaar je als mens bent, als alles goed gaat is er niets aan de hand. Voor mij veranderde dit afgelopen weekend, ineens kon ik niet meer lopen en deed mijn been erg pijn. Ik snapte het niet alles ging echt super en ik voelde mij ook zo, tot dit mij overkwam. Van alles kunnen naar weinig tot niets. Ik werd al moe alleen de gedachten al, en nu?

Ik vroeg hulp aan collega”s of ze mij konden helpen, Mijn magnetiseur voeg of ik zondagmorgen kon komen om de pijn te verlichten, hij heeft de blokkade verlicht en in getapet, dat scheelde gelijk al. Ik was zo blij. Mijn vriendin is deze week ook langs geweest om alle andere blokkades te verlichten en vandaag gaat het echt beter, Ik waardeer hun bezorgdheid en hulp. Ben er nog niet, op naar een nieuw begin.

Zo zie je dat elk mens zijn eigen pad loopt met de hobbels die nodig zijn. Je komt er altijd sterker uit, Alles kan nog zo super verlopen en je neemt geen tijd voor jezelf, dan komt in een andere vorm naar buiten. Soms is het nodig om even weer aandacht te geven aan jezelf en alle dingen en mensen om je heen en te voelen of het nog bij je past. Iedereen loopt hier af en toe tegenaan, ga er niet aan voorbij maar luister naar jezelf en je lichaam. Deze signalen zijn er niet zomaar, ze helpen om dicht bij jezelf te blijven en keuzes te maken die beter bij je passen. Zorg goed voor jezelf!

Geloof in jezelf en alles wat je bent. Onthoud dat er in jou iets schuilt wat sterker is dan elk obstakel.

liefs Miranda

Hits: 80

Meer weten? Stuur mij een bericht