fbpx

 

Stapje voor stapje komen we weer vooruit en word de anderhalvemetersamenleving een belangrijke maatregel. Het opstarten van basisscholen, kappers, pedicure, en buitensporten etc. komt in beweging. De maatschappij vraagt om aandacht en begrip maar ook dat wij er verstandig mee omgaan. Voor iedereen veel veranderingen, het wennen eraan was al begonnen met de inteligente lockdown. Voorlopig is het aan ons om deze nieuwe structuur toe te passen en aan te wennen.

Voor deze inteligente lockdown was er heel veel vrijheid om veel leuke dingen te doen en opeens was het er niet meer.
Gebonden aan huis, de kinderen niet naar school en voor velen thuiswerk en de zorg maakte overuren, de wereld ging op slot. Een bizarre situatie waar wij plots in belande. Geen bezoekje mee aan je (klein) kinderen, ouders, opa en oma, familie en vrienden. Iedereen vulde daardoor zijn/haar tijd anders in, er zijn ook mensen die eenzaam en alleen hun tijd doorbrengen.

Deze weken waren intensief en zijn voor iedereen verschillend verlopen, de een zal het als rust ervaren hebben en voor anderen was het erg stressvol. Hopelijk na deze weken ben je wat bewuster geworden met veel nieuwe ideeën. Dit is ook zichtbaar om ons heen, alle creativiteit vliegt ons om de oren. Zo zie je hoe flexibel wij zijn.

Door de afgelopen weken meer thuis te zijn kwam ik erachter dat ik anders naar dingen ben gaan kijken. Mijn gevoel geeft duidelijk aan wat goed voor mij is, daardoor kan ik nog duidelijker grenzen aangeven. Dit geeft een vrijer gevoel hierdoor is er meer ruimte voor nieuw ideeën.

Ben erg geinteresseerd hoe jij deze periode beleeft heb. zijn er deze afgelopen weken dingen veranderd of niet, en heb je vragen. Met mijn luisterend oor lees ik graag je ervaringen, schrijf het op en mail mij info@praktijkshamira.nl

Dankjewel, liefs Miranda

Hits: 109

Meer weten? Stuur mij een bericht