fbpx

Mijn leven liep zoals ik wilde, ik had een baan een eigen huis ben getrouwd en naar een aantal jaren drie schatten van kinderen. Ik was huismoeder en zorgde voor mijn gezin. De dagelijkse bezigheden zoals huis schoonmaken, wassen, strijken, koken, boodschappen doen en de kinderen verzorgen en naar school brengen het liep op rolletjes. Mijn man werkte fulltime en zo was ons plaatje compleet. Op een gegeven moment voelde ik mijn steeds eenzamer en werd het er niet gezelliger op. De dagelijkse dingen begonnen steeds zwaarder te worden. Een gewaarwording waar ik niets van begreep. Mijn depressieve klachten voelde als een harnas, ik wilde wel anders maar hoe dan…..?

In het jaar 2000 verhuisde wij naar een oud boerderijtje met veel ruimte en waar veel geklust moest worden. De verbouwing om daar te gaan wonen liep zoals gepland. De kinderen waren nog klein maar ondanks dat verliep het super. Ik kon de hele wereld aan, heerlijk weer buiten af wonen dat voelde echt mega goed. De verbouwing was naar vier maanden klaar en wij zijn met ons gezin verhuisde naar ons droomhuis. De kinderen hadden het naar hun zin dus ook wij. Na een aantal maanden (ondanks dat ik me op deze plek fijn voelde) kwamen de depressieve klachten weer terug. Ik snapte het niet…hoe kan dit nou…de onzekerheid sloeg in als als een bom. Niemand begreep mij en ik voelde me eenzaam. Er werd gezegd stel je niet aan en zeur niet de hele tijd…pfff ik wist het niet meer. Wat doe ik dan toch fout en hoe kan ik mijzelf veranderen om weer goed in mij vel te zitten en plezier te hebben in mijn leven.

Op dat moment kwam ik terecht in bij alternatieve geneeswijze via een kennis. Vanaf dat moment kwam er van alles voorbij zo ook de Sensi Therapie. In 2012 Ben ik gestart met de opleiding en er ging een wereld voor mij open. Deze leerzame lesdagen leerde mij hoe ik weer met mijzelf om kon gaan en ook door te luisteren naar ervaringen van anderen en dit inspireerde mij enorm. In de lesdagen werd ook geoefend en wij ervaarden wat de behandeling met ons deed en zo doorliep ik in een aantal jaren deze opleiding met een omslag in mijn leven.

Vanaf dat moment is er veel veranderd voor mij en ging mijn leven met ups en downs. De keuzes die ik vanaf dat moment maakte voelde niet altijd kloppend. het voelde nieuw en ongemakkelijk. Door dicht bij mijzelf te blijven ging dit steeds soepeler. Het heeft ook even tijd nodig gehad om hieraan te wennen, Ik was ook niet gewend om voor mezelf te kiezen, mijn zorg ging altijd uit naar anderen. Door opstapeling van jaren raakte ik daar erg vermoeid van zowel geestelijk en lichamelijk. Soms is het nodig dat je signalen krijgt en daardoor een ander afslag voor jezelf neemt zodat je weer op het pad terecht komt. Een pad dat aansluit bij jou!

Door altijd maar voor anderen klaar te staan was ik mijzelf kwijtgeraakt. Maar ben blij dat ik doorgezet heb.
Nu Sta ik met plezier in het leven en geniet daar met volle teugen van.

“Om ergens heen te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu ben”

heb je na het lezen van deze blog nog vragen, stel ze gerust in een mail.

liefs, Miranda

Hits: 181

Meer weten? Stuur mij een bericht