fbpx

Er komen veel berichten voorbij op FB vandaag maar ook positieve. In wat landen is het virus aan het verminderen. In nederland zijn de regels nu weer aangescherpt om ook tot dit effect te komen. Alle zorg beroepen werken veel en hard. Andere bedrijfen hebben strenge maatregelen en er is ook een doelgroep waarvan geen werkzaamheden mogelijk zijn. Dat is in mijn praktijk ook het geval. We doen het er maar mee.

Op dit moment is veel stilgelegd maar zo voelt het voor mij niet helemaal. Begrijpelijk is als je de hele dag thuis bent de verveling snel toeslaat. De gezinnen met kinderen behouden hun ritme omdat de kids in de morgen thuis les krijgen. Voor hun is dagelijks ritme erg belangrijk. Zelf merk ik dat het ritme je een betere dag indeling geeft. Lichamelijk en geestelijk blijf je scherper.

Door deze beperkingen zie je veel creativiteit bij iedereen. Zo heeft elk persoon, bedrijf zijn eigen manier om anderen te helpen. Soms is het niet vanzelf sprekend om elke dag blij te zijn. Ga voor jezelf is aan de slag en lees dat boek dat je al zolang wilde lezen of ideëen voor je bedrijf uit te werken om straks weer fris te beginnen. Er zijn zoveel mogelijkheden nu. Maak er gebruik van.

Heb ik je kunnen inspireren om uit je comfortzone te komen en je verlangens een doel te geven.
Ik help je graag als het even niet lukt. In je hoofd maak je de mooiste plannen. Nu is het tijd om ze uit te werken Of heb je een liefdevol duwtje de goede richting in nodig! Doe het graag voor je.

Fijne dag
Liefs, Miranda

Hits: 105

Meer weten? Stuur mij een bericht