fbpx

 

Herken jij dat in je dagelijks leven situaties tegenkom waarin het niet altijd prettig voelt, het gevoel hebben

dat je er niet bij hoort. Een emotionele onzekerheid die anderen niet kunnen zien, je glimlach verbergt veel.

Wat is de reden waardoor jij niet jezelf kan zijn, ben je moe, ervaar je lichamelijke pijn of zit je ergens mee? Het houd je tegen in je dagelijks leven, het voelt alsof je tegen een dichte deur aanloopt. Langzaam raakt je energie op. Elke dag weer in die zelfde structuur, elke keer weer die glimlach op je gezicht. In alles laat je zien dat er niets aan de hand is en jij dit allemaal aan kunt. Een ridder die zijn harnas moeilijk uit kan trekken, het mooie plaatje wat jij iedereen laat zien.

Wat heb je nodig om meer jezelf te kunnen zijn zonder ballast, het is erg vermoeiend om het perfecte na te streven. Eigenlijk wil je meer rust voor jezelf, maar hoe dan? Een zoektocht naar een iemand die je begrijpt om hiermee om te gaan.

Ik geef je een paar tips; probeer een dag in de week iets leuks voor jezelf in te plannen, wandelen, boek lezen, massage of meditatie, even een momentje alleen zijn in ontspanning. Doe dit een aantal weken en voel wat het met je doet, heb je behoeft aan meer rust neem dan meer tijd om nog meer rust te ervaren. Gun jezelf deze kleine momentjes, plan het in je agenda zodat er niets anders tussenkomt.

Luister naar je intuïtie en doe wat goed voor jouw voelt.  Leef in harmonie en wees dankbaar voor je nieuwe keuzes die jij stap voor stap integreert in je dagelijkse leven. Herken wat er niet meer bij je past en omarm het als leer proces om te kunnen veranderen en weer jezelf te kunnen zijn. Groeien naar een  bewuster leven om steeds meer te kunnen leven vanuit zelfvertrouwen.

Neem alle tijd voor jezelf om hierover na te denken, voel en ervaar wat het met je doet.

 

Liefs, Miranda

Hits: 177

Meer weten? Stuur mij een bericht