fbpx

 

Herken je dat je soms toe bent aan iets nieuws, De flow waar je altijd op kon vertrouwen voelt niet meer hetzelfde.
Je voelt je lusteloos en kan je moeilijk concentreren maar onbewust voel je dat er verandering nodig is maar vind het moeilijk om de controle los te laten. Vraag je omgeving om zo een beeld te krijgen van jezelf en de situatie. Maak een plan van aanpak en doe het stap voor stap en en voorkom zo dat je met teveel dingen tegelijk bezig bent.
 

Zelfreflectie

Het voelt fijn als je eerlijk durft te zijn naar jezelf en je omgeving. Kijk terug op de ervaringen die je tot hier hebben gebracht en waardoor je nu nieuwe keuzes kan maken om naar je intuïtie te Luisteren. Laat oude overtuigingen los en maak plaats voor nieuwe ideeën. Ga er flexibel mee om en ga mee met de veranderingen. Leef je droom en laat je niet van de wijs brengen met je beperkende gedachten.

Groei

Visualiseer hoe jij je droom wilt waar maken en deel je Ideeën en wijsheid met anderen. Bedenk tegelijkertijd of je
volgens je eigen idealen leeft. Zo word je bewustzijn telkens weer aangescherpt en geef jij je idealen de ruimte om te groeien in je proces.

Jezelf

Ook in deze groei fase is het aan jouw om dicht bij jezelf te blijven en voor te bereiden. Gun jezelf zo nu en dan rust om op te laden en om je voor te bereiden op de nieuwe structuur in je leven. Maak notities en krijg de antwoorden waar je nog naar opzoek was. Zo word je creatie nog beter en makkelijker uitvoerbaar.

Omtoveren

Een nieuwe start je voldoening van al je harde werken, je ideeën die je hebt uitgewerkt om naar jezelf en de omgeving te Luisteren. Het leven heeft je van alles geleerd om je droom te realiseren. Voor jezelf kiezen is een keuze, een keuze om er sterker uit te komen, je veilig te voelen met jezelf. Je doorzettingsvermogen helpt je door deze periode heen en hard werken word beloond. je hebt jezelf de ruimte gegeven om aan een nieuw fase in je leven te beginnen.

De mooiste reis van het leven is de reis binnen in jezelf!

liefs Miranda

Hits: 74

Meer weten? Stuur mij een bericht