fbpx

Wat boffen wij toch met het mooie nazomer weer op dit moment. Heerlijk genieten van zon en zonder na te denken veel buiten kunnen doen. Daar knapt een mens van op. De natuur begint ook langzaam te veranderen, zo kom ik al elfenbankjes tegen in het bos en de bladeren van de bomen veranderen langzaam van kleur. De herfst maakt langzaam zijn intrede en dit blijft magische.

In de natuur kan je op ontdekkingsreis gaan en ziet elke keer weer iets nieuws. Verrassend en verfrissend…..zo is het nooit saai als je een wandeling maakt. Als je er bij stil staat kunnen wij hier veel van leren. Doordat de natuur elke keer nieuwe kleuren maar ook dat door de seizoenen heen een groot aanpassingsvermogen heeft, groeit de kracht elke keer weer daar genieten wij van en kunnen dit elke keer weer ruiken, voelen en zien.

De natuur laat elk seizoen de mooiste versie van zichzelf zien, en hoe is dat bij jouw? Laat jij ook elke keer de beste versie van jezelf zien of is je structuur zo hetzelfde elke dag weer en heb je het niet in de gaten hebt. Voelt soms misschien als…….daar gaan we weer……..zonder erbij af te vragen of dit is wat je graag wil.

Pak eens een schrift en schrijf voor jezelf eens op wat je niet meer leuk vind en daarna wat je leuker is om te gaan doen. Even de balans opmaken zodat deze zichtbaar word. Voel voor jezelf of er veranderingen nodig zijn en wie kan je daar bij helpen. Praat eens met iemand die je daarin begrijpt. Hulp daarin is geen overbodige luxe.

Doen wat je leuk vind geeft meer rust en maakt je een blijer mens. De ruimte die je bij jezelf gaat voelen geeft jouw meer zelfvertrouwen. Doordat je iets doet waar jij ook achter staat gaat het niet ten koste van je energie, je gaat ervaren dat je er meer energie voor terug krijgt. Net als de natuur die er elke keer weer het mooiste van maakt om te laten zien hoe mooi het is om in je eigen kracht te staan. Nu kan je gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en laat jij de mooiste versie van jezelf aan de wereld zien!

Hopelijk heb ik je aan het nadenken gezet om ook eens iets te doen waar jij blij van wordt en erachter komt net als de natuur om naar jezelf te luisteren en over te gaan tot actie.

Liefs miranda

Hits: 27

Meer weten? Stuur mij een bericht