fbpx

Hoi! Ik ben Miranda Nibbeling.

Graag stel ik mezelf aan je voor.
Mensen, dieren en de natuur hebben een grote aantrekkingskracht op mij. Zonder dat ik daar een kunstje voor ontwikkeld heb, kan ik heel goed invoelen hoe iemand zich voelt. Ik kan het ook zien.

Al van kinds af aan ben ik daarmee bezig, soms zijn al die ongevraagde prikkels ook wel lastig, daar heb ik mee leren omgaan. Ik heb geleerd dit om te buigen naar een werkmethode waarmee ik mensen op het moment dat zij daar zelf voor openstaan, mee kan helpen.

In deze jachtige tijd, waarin iedereen wordt opgejaagd om carrière te maken, veel geld te verdienen of andere onnatuurlijke prestaties dient te leveren, is het nodig om af en toe tot bezinning te komen. Het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven, jezelf zogezegd ook beter te leren begrijpen. Ieder mens is anders, ieder mens heeft zijn eigen levensritme. Je moet in dit ritme leven om gezond te blijven. Ik kan je daarbij helpen.

Mijn bedrijf Shamira heeft zich tot doel gesteld om op een oprechte, heldere, no-nonsense manier jou mee te nemen in de wijze waarop jij nu leeft en vast te stellen waar je op kunt bijsturen om het maximale uit jezelf te halen op een natuurlijke manier, zodat je gelukkig en gezond wordt en blijft!

Inmiddels biedt Praktijk Shamira meer diensten aan. Alles in mijn praktijk is op natuurlijke basis. Praktijk Shamira is gevestigd in Zeddam en omgeven door de mooie Montferlandse bossen.
Kom je ook eens kennismaken? Dan maken we samen een ontspannen wandeling!

Ik leer je graag kennen. We zijn er immers voor elkaar.

Tot gauw,
Miranda Nibbeling.
Eigenaresse Praktijk Shamira.

websiteovermij

Bekijk Agenda

Ervaring:

Ik heb de opleiding Sensi kids en Puber coaching behaald

Ik heb de opleiding Sensi-Plus Therapie behaald.

Aroma Touch certificering

Tarot cursus behaald

Hits: 595

Meer weten? Stuur mij een bericht