fbpx

Waar wil je aan werken volgend jaar?

In een gesprek een plan van aanpak maken voor 2020.

Ik ga je helpen!

Samen in mijn praktijk een plan uitwerken dat je helpt die doelstellingen te bereiken. Maar dat niet alleen. Ik ben er elke maand voor je om samen te werken aan meer ruimte voor jezelf, we zetten dingen in een ander daglicht. Zijn er tussentijds dringende vragen dan is het mogelijk om in een watsapp videocall deze te beantwoorden. Alles in overleg met jou.

Pak deze kans met deze unieke therapie!

Ga ervoor, ook jij kunt dit!

Ben jij er klaar voor om je zelfvertrouwen terug te vinden
zodat je kan groeien naar een krachtige balans met jezelf.

Meld je dan aan voor deze unieke coaching!

Ik kan niet wachten om met je aan de slag te gaan.
ik zie je graag!

Meer weten? Stuur mij een bericht