fbpx

 

Als persoon heb je ruimte voor jezelf nodig. Ruimte om te doen wat je leuk vind.
Hoeveel ruimte heb jij voor jezelf? Word alles opgeslokt door je gezin, werk of bekende in je omgeving waar je woont. Vaak merk je het zelf niet en vind je het heel normaal om altijd voor anderen klaar te staan.

Heb jij ruimte om te doen wat je leuk vind?

Word bewust van wat je doet en heb je daarin genoeg tijd met jezelf, tijd om even te ontspannen, te sporten of die lekkere massage voor jezelf in te plannen die je nodig hebt. Iedereen heeft quality time nodig om tot rust te komen en na te denken. Na te denken over hoe jij je leven wilt leven en klopt in hoe jij nu alles beleeft en doet.

Ben jij je bewust van wat je doet?

Omdat je al langere tijd dezelfde flow hebt valt het niet op hoeveel energie je besteed aan anderen terwijl jij soms energie tekort komt. Ook al gun jij jezelf meer rust voel je eigenlijk nog meer moeheid. Moeheid die je niet snel kan plaatsen. Je gedachten nemen een loopje met je. Je kan daardoor ook klachten ervaren in je lichaam. Deze klachten zijn een signaal om alles op een rij te zetten voor jezelf.

Hoeveel energie besteed jij aan anderen?

De energie die je nodig hebt voor jezelf is erg belangrijk. De klachten die je daardoor ervaart is een signaal dat je teveel vergt van jezelf en sneller moeheid ervaart. Je kan daardoor minder goed bij je eigen gevoel blijven en raakt steeds meer uit balans. De situatie verstikt je letterlijk en vraagt om meer ruimte voor jezelf. Bekijk je situatie en zet dingen op een rij of schrijf ze op. Probeer weer meer grip te krijgen op jezelf en je omgeving.

Iedereen heeft quality time nodig.

Een lang verhaal maar een simpele uitleg die je kunnen doen nadenken over jezelf. Voel jij de behoefte om te delen aarzel niet maar mail mij of wil je een afspraak maken zodat wij dit samen vrijblijvend kunnen overleggen wat de mogelijkheden voor je zijn en wat passend is om je te helpen.

Liefs, Miranda

Hits: 30

Meer weten? Stuur mij een bericht