fbpx

Wat is de AromaTouch Techniek?

DōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in balans te brengen. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast, met een zachte, weldadige ervaring tot gevolg.

De AromaTouch procedure.

De AromaTouch™ techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, versterking van het immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en uit te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, welke ontwikkeld is ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Wat levert de AromaTouch™ techniek u op?

U ervaart een heerlijke, zachte massagetechniek die ontspant en weldadig, herboren aanvoelt.
Daarnaast is het de meest effectieve manier om natuurlijke essentiële oliën met therapeutische certificering te ervaren.

4-Stappen Resultaat.

De AromaTouch techniek werkt in vier stappen:

  1. Stress vermindering.
  2. Immuunversterking.
  3. Ontstekingsreactie vermindering
  4. Homeostase.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur. We nemen vooraf de behandeling met u door en stemmen deze af op het gesprek en aard/oorzaak van uw wens of behoefte aan deze massage techniek. Bel gerust op voor aanvullende, inhoudelijke informatie. Dat kan vrijblijvend.


Tarieven

AromaTouch masage

Stress vermindering
Imuun versterking
onstekingsreactie vermindering
Homeostase (diepe ontspanning)

AromaTouch masage – 45 min  €47,-

Meer weten? Stuur mij een bericht