fbpx

Voor wie?

In aanvulling op de overige behandelingen , kan ik ook een oplossende rol vervullen bij het behandelen van overgevoelige kinderen. Ik bied een complementaire behandelmethode aan van Energetische Therapie en Sensorische Informatieverwerkingstherapie. Op ontspannende wijze behandel ik de overgevoeligheid en prikkelverwerking bij  kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar en de powerpubers. Het werkt vaak erg goed wanneer de ouder/verzorger daar zelf ook bij is. Een verzoek tot hulp en begeleiding van deze kinderen kan ook van school uit gaan.

Deze kinderdoelgroep wordt in de volksmond vaak hooggevoelig of hoogsensitief genoemd.

Behandeling.

Hooggevoelige kinderen zijn bijzonder op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Dit hoort bij hun karaktereigenschap en heeft prachtige kwaliteiten in zich wanneer het kind goed in balans is. Helaas gebeurt het vaak dat de balans niet goed is waardoor er problemen ontstaan. Voor deze kinderen kan ik hulp bieden. Het is moeilijk voor ouders om zonder techniek en ervaring hun kind daarin bij te staan. Ik kan dat juist wel. Vaak doe ik dit samen met de ouder/verzorger.

“Mijn missie is om kinderen weer in verbinding te brengen met hun ouders/opvoeders en de kinderen om hun heen. Om op een liefdevolle manier de sleutel naar zelfvertrouwen weer opnieuw te ontdekken zodat ze kunnen groeien naar een krachtige balans waardoor ze weer gaan genieten van de vrijheid in zichzelf”.

Doel.

Door in eerste instantie het gesprek met het kind zelf aan te gaan en in vervolg met de ouder erbij, ontstaat een harmonieus samenzijn van wederzijds begrip en ruimte voor elkaar om jezelf te kunnen zijn en rekening te houden met elkaars mogelijkheden en beperkingen. Dat werkt genezend en verhelderend. Het resultaat is minder prikkels en balans.

Wilt u meer weten over de behandeling en methodes, neem dan contact met mij op en we nemen samen de situatie door van waar uit u eventueel wilt starten. Ook bespreken we de fases waarin ik zelf met uw kind spreek en de momenten waarop we dit samen kunnen doen. Helder en duidelijk voordat u er aan begint.

Traject

“Intakegesprek 30 minuten gratis

“Ik ben oke ”. 7 sessies individueel incl. lesmateriaal

“Ik ben anders ” 7 sessies individueel incl. lesmateriaal

“powerpubers”7 sessies individueel incl. lesmateriaal

 

Tarieven

Traject per sessie 60 min  €55,-

Ouder consult 60 min  €45,-

Ouder werkboek  €17,50

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden:
Algemene-voorwaarden

www.sensikids.nl

Hits: 163

Meer weten? Stuur mij een bericht