fbpx

Vanmorgen werd ik wakker en voelde mij beetje raar, aan de ene kant voelde ik onrust en eenmaal uit bed was er rust. Kon het niet helemaal plaatsen. Even later trok ik mijn laarzen aan en liep naar buiten, even alle paarden in de wei laten. Viel mij op dat er een soort deken van rust over mij heen kwam, ik heb nog een paar keer om mij heen gekeken maar kon het niet plaatsen. Gisteren was er nog zoveel onrust overal en nu deze verandering. Nu ik dit opschrijf merk ik dat er zoveel veranderingen zijn de laatste tijd en dat het vaak moeilijk is om het bij te houden. Voel ook verwarring bij iedereen en verdriet. Je voelt ook dat vele de structuur van hun eigen leven kwijt zijn en onzeker daar van worden. Voor mij is het ook verwarrend omdat ik veel oppak van deze energie, ik mediteer elke dag om dicht bij mijzelf te kunnen blijven. Ik adviseer je om iets te doen waarmee je jezelf blijf uitdagen om in het hier en nu te blijven en niet in je gedachten te blijven hangen.

vragen
Je vraagt je nu ook af waar wij naar toe aan in deze onzekere tijden. He gaat ons sociale leven er straks uit zien en zijn er veel veranderingen naar de toekomst. Zo zijn er voor iedereen veel gedachten op dit moment.

Leef voor jezelf
Probeer om samen met je partner of gezin je eigen leven in te delen. Doe wat goed voelt voor jullie. Als je dicht bij jezelf kan blijven voel je meer balans en rust. In deze tijden van veranderingen dit is het belangrijk. Heerlijk samen ontspannen in je eigen huis waar jij de geborgenheid voelt. besteed aandacht aan jezelf door gezond te eten. Ook voldoende te slapen zodat je immuunsysteem op peil blijft en minder kans hebt om ziek te worden.

Nieuwe kansen
Doordat wij op dit moment veel op ons zelf zijn aangewezen is het een goede tijd om dingen op de weegschaal te leggen. Maak de balans op. Welke knelpunten loop je tegen aan en passen niet meer goed bij je. Door deze
aandachtspunten vorm te geven kun je oude niet werkende structuren makkelijker loslaten. Met nieuwe ideeën maak
je een frisse start, Voel wat er beter bij je past zodat het je weer word uitdaagt. Vernieuwing geeft weer meer energie overal in je lichaam!

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen
Stay safe!
liefs, Miranda

Hits: 131

Meer weten? Stuur mij een bericht