fbpx

 

De zomer maakt langzaam plaats voor de herfst, overdag nog een heerlijk zonnetje met een behaaglijke temperatuur. Hiervan kan je nog lekker genieten en actief zijn. De natuur bereid zich ook voor op het najaar en de bomen laten de blaadjes soms al vallen.

Ook wij zijn ons ons het voor bereiden op de herfst, we pakken de laatste zonnestralen op en bewegen ons nog buiten nu het nog kan. Ons lichaam geeft aan om ook weer meer de ruststand in te gaan en daardoor mag je voor jezelf ook eens op de rem trappen. Blijf  niet altijd in de weer en geniet ook van de mooie dingen om je heen. Geen smoes dat het niet kan, alles is mogelijk. Mogelijkheden schept ook meer ruimte om je heen, het uitspreken dat het niet kan beperkt je. Dat wil je toch niet in je eigen beperkingen leven.

Doordat jij jezelf beperkt is er ook stress, stress is niet goed voor je lichaam en geest. Het kan tal van klachten veroorzaken (rug, nek, schouders, moeheid). Door deze klachten voelt alles te veel, onze dagelijkse bezigheden zijn al druk en dan is het fijn om je fit te voelen en de dag door te komen. Maar helaas zijn er veel mensen onder ons die dit anders ervaren en worden doorgaans niet serieus genomen, erg vervelend. Schrijf eens op wat je knelpunten zijn waar je tegenaan loopt, werk dit voor jezelf uit. Hierdoor komt er duidelijkheid en verlichting. Neem jezelf ook hierin serieus en doe wat fijn voelt en nodig is voor jou! Geen beperking meer en stress maar leef je leven.

Dit najaar begin ik met Meditatie & Healing om je meer inzichten hierin mee te geven zodat dat jij meer uit je dagelijkse activiteiten kan halen, met meer rust en ruimte voor jezelf. heb je interesse, stuur mij een Mail. 

De nieuwe datums voor deze avond zijn op 29 sept. & 19 okt 2020.

ik kan je ook helpen met een Sensitieve massage  die je helpt stress te verminderen en je immuunsysteem versterken. het bevordert je bloedsomloop en geeft diepere ontspanning. Het gebruik van Sensi etherische oliën, welke ontwikkeld is ter ondersteuning van een gezond emotioneel en lichamelijk diepere ontspanning.
Door de Sensitieve Massage ervaar je een heerlijke, zachte massagetechniek die ontspant en weldadig, herboren aanvoelt.

Als je na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen, stuur een bericht. Ook staan er op mijn website verschillende artikelen om is door te lezen en te oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Mailen met vragen mag altijd. Veel lees plezier!

Tot dan, Liefs, Miranda

 

Hits: 54

Meer weten? Stuur mij een bericht