fbpx

Vanmorgen had ik een afspraak met een klant over QR voor een gezonder lijf, we raakte in gesprek over deze tijd. We vonden allebei dat het lastig is om hier aan te wennen omdat iedereen gewend was aan veel vrijheid. Nu ga je niet zomaar ergens heen omdat het niet fijn voelt, er is een bedrukte sfeer om ons heen. Thuis voelen wij ons veilig en is er rust, wij mensen hebben daar behoefte aan.

Juist nu is er tijd om alles is naast elkaar te zetten en te kijken of er dingen zijn die je graag anders wil doen. Wij spraken nog even over deze vrijheid in hoe het was, een terrasje pakken of ergens een hapje eten. Het was heel gewoon, nu zitten we in een intelligente lockdown en veranderd er veel.

Bedrijven zijn bezig met aanpassingen om straks weer aan de slag te kunnen, om met hun passie weer op te pakken. In een ander halve meter samenleving gaan wij ons aanpassen in een vernieuwde structuur. De voor bereidingen waar iedereen al mee bezig is om weer langzaam te integreren en te wennen. lang, lang geleden in een andere situatie was er ook geen vrijheid, daarom vieren wij dit elk jaar weer, zo ook vandaag.

Vrijheid houdt in dat je vrij bent, om zelf te bepalen wat je wilt doen, hoe je het wilt doen, enzovoort. Dat je mag zeggen wat je wilt zeggen (“Vrijheid van Meningsuiting”).Deze intelligente lockdown leert ons nu om dicht bij ons zelf te blijven en keuzes te maken die bij jou passen. Het is zo belangrijk om je eigen vrijheid te kunnen leven en je hart te volgen.

Lieve groet, een fijne dag en hou je gezond,
Miranda

PS: wat betekent voor jou vrijheid?

Hits: 106

Meer weten? Stuur mij een bericht