fbpx

Op dit moment in mijn leven is er een verandering bezig, een bewustere manier van doen en denken.
Bij deze veranderingen horen nieuwe keuze’s die nu veel makkelijker zijn om te maken.

Ieder mens komt in zijn of haar leven obstakels tegen die niet bepaald meewerken in je dagelijkse leven. Soms overkomt het je gewoon maar leer van deze tegenslagen. Blijf altijd met een positieve blik vooruit te kijken om door deze situatie heen te komen. Het leert je flexibel te zijn maar ook te luisteren naar je gevoel. Door alles goed en rustig aan te pakken kom je er altijd sterker uit met of zonder hulp. Durf de keuze te maken die bij je passen.

Deze ervaring deel ik graag met jullie omdat je altijd je eigen hobbels tegenkomt of je nu dokter, directeur of coach bent, het maakt niet uit. Zowel geestelijk als lichamelijk heeft ieder mens zijn eigen pijntjes of gevoeligheden. Mijn lichaam werkt tegen mij bij stress en door ernaar te luisteren kan ik beter wat rustiger aan doen en sommige werkzaamheden uitstellen wanneer het weer kan. Zo geef je lichaam letterlijk de ruimte om te herstellen. Door goed te luisteren naar jezelf herken je steeds sneller hoe je daar het beste mee om kan gaan. Scheelt veel frustratie ook voor de mensen om je heen.

Om in ontspanning te blijven is het ook fijn om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Hiermee kan je ook beter ontladen. Er is altijd wel iets wat je leuk vind om te doen. Het boek lezen waar je nooit aan toe kom, een afspraak maken voor een heerlijke massage of misschien een lekkere boswandeling maken en genieten van de natuur. Ga doen waar jij je prettig bij voelt.

Door mijn eigen ervaring heb ik gemerkt dat alle veranderingen met ups en downs gaan en het voelt echt niet altijd fijn. Als je altijd maar blijft doorgaan in het patroon hoe je nu leeft kunnen bepaalde zaken steeds moeizamer aanvoelen en op den duur tegen gaan staan. Ook is dit mijn leer proces maar weet nu ook door Lief te zijn voor mijzelf en op z’n tijd dingen anders te doen er veel meer productiviteit is. Het leven ziet er ander uit en het voelt lichter en daar word je een blij mens van.

Hopelijk heb ik je geinspireerd om ook eens iets te doen waar je blij van word en
ontdekt door positief naar jezelf te kijken je oude patronen kan overwinnen.

Liefs, Miranda

Hits: 64

Meer weten? Stuur mij een bericht